Andrea Kljaić nova predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Sjever

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora održanoj 14. lipnja 2018. izabrana je nova predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Sjever.

Andrea Kljaić, studentica druge godine preddiplomskog studija Novinarstva na Sveučilištu Sjever u Koprivnici obnašat će funkciju predsjednice SZ-a, a na funkciji će zamijeniti dosadašnjeg predsjednika SZ-a Višeslava Kirinića.

Nives Domjanić, predstavnica preddiplomskog studija Tehnička i gospodarska logistika izabrana je za zamjenicu predsjednice Studentskog Zbora Sveučilišta Sjever.

Za predstavnike studenata u Senatu Sveučilišta Sjever izabrani su predstavnici po pojedinim studijima i Sveučilišnim centrima i to ukupno 5 predstavnika, a oni su: Andrea Kljaić, Nives Domjan, Nedeljko Bukovčan, Leona Vertuš i Juraj Ostović.

Za tajnika Studentskog zbora Sveučilišta Sjever izabrana je Anja Kralj, predstavnica studenata diplomskog studija Odnosa s javnostima.

Leona Vertuš, predstavnica studenata diplomskog studija Medijskpg dizajna, izabrana je za studentsku pravobraniteljicu Sveučilišta Sjever.

Kako je propisano Statutom Studentskog zbora predsjednik Studentskog zbora i njegov zamjenik istovremeno su imenovani predsjednikom i zamjenikom Skupštine Studentskog zbora.

 


Brucošijada 2017. uz Psihomodo pop, Eternal Blue i Buđenje

Iza nas je još jedna Brucošijada organizirana u suradnji sa Studentskim zborom Fakulteta informacija i organizacije i Studentskim zborom Geotehničkog fakulteta Varaždin.

Za dobru zabavu poprinuli su se predgrupa Buđenje, Eternal Blue i Psihomodo pop sa najvećim hitovima koji su se čuli iz balona dvorane Graberje.

Hvala svima koji su došli. Vidim se dogodine!

 


Studenti Sjevera na Školi medijske kulture dr. Ante Peterlić

Sjećate se prijavljivanja na Školu medijske kulture dr.Ante Peterlića sufinanciranu od strane Studentskog zbora?
Pročitajte kako su se studentica Katarina Hrabar i student Domagoj Lulić proveli i zašto je studentica Tamara Bregović odlučila ponovno pohađati školu.

https://www.unin.hr/2017/10/studenti-sveucilista-sjever-po-drugi-put-na-skoli-medijske-kulture-dr-ante-peterlic/


Doživljaji ukrajinskih studenata na Sveučilištu Sjever

Ukrajinski studenti graditeljstva Alina Dovhulia i Artеm Chystiakov otkrili su nam zašto vole studirati na Sveučilištu Sjever.

Više pročitajte u članku. http://pressedan.unin.hr/razmjena-erasmus-studenti-iz-ukrajinske-odesse-o-iskustvu-studiranja-na-sjeveru.html


Party “izvanredni ispitni rok”

Prvi zajednički party Mea Culpe i studenata Sveučilišta Sjever bio je pod nazivom “izvanredni ispitni rok”!

Studente je zabavljao Dj Nixou i Dj Zoka do kasnih sati.


Dodjela Rektorove nagrade

U četvrtak, 26. siječnja 2017. godine održana je druga dodjela Rektorovih nagrada gdje je prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio sedam Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. i dvije nagrade za najbolji rad studenata u akademskoj godini 2015./2016.

Nagradu za najbolji akademski uspjeh dobili su: Dora Mesić s odjela Novinarstva, Tomislav Mravičić s odjela Medijski dizajn, Vlatka Kordoš s odjela Poslovanje i menadžment, Lorenzo Cetina s odjela Multimedije, oblikovanja i primjene, Aleš Stančić s odjela Strojarstva, Dragana Bogdan s odjela Biomedicinske znanosti te Kristina Markota s odjela Komunikologija i odnosi s javnošću.

Nagradu za najbolji rad studenata dobili su: Jakov Soldić za rad MAGREG – elektromagnetski akcelerator i regenerativna kočnica pod mentorskim vodstvom dr. sc. Zlatka Botaka te Dominik Sever za rad Res Verae, glazbeni video spot pod mentorskim vodstvom dr. sc. Roberta Logožara, mr. sc. Dragana Matkovića i doc.dr.sc. Darija Čerepinka.

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade!