Brucošijada stoljeća u najavi: Vesna Pisarović i Pravila Igre zabavljat će studente

Došlo je vrijeme da poželimo dobrodošlicu brucošima i sa stilom ih uvedemo u studiranje na Sveučilištu Sjever!

Ovogodišnja Brucošijada održat će se u petak 19.10 u Areni Varaždin te će na njoj nastupiti Pravila igre i Vesna Pisarović (stari repertoar) .

Karte možete kupiti na ulazu u Sveučilište od ponedjeljka 15.10. U Varaždinu karte prodaju Nives Domjan i Leona Kušter, a u Koprivnici Andrea Kljaić.

Redovna cijena karata je 30kn, a na dan Brucošijade 40kn.

Organizatori: Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Sjever i Geotehnički fakultet Varaždin


Natječaj za financiranje studentskih programa za 2018. godinu

Na temelju članka 45. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta Sjever i članka 4. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora te programa studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta Sjever i Odluke Studentskog zbora sa 13. sjednice Studentskog zbora od 17. srpnja 2018. godine, Studentski zbor Sveučilišta Sjever, dana 03. rujna 2018. godine raspisuje

Natječaj za financiranje studentskih programa za 2018. godinu

Ovim natječajem reguliraju se kriteriji dodjele sredstava te način vrednovanja studentskih projekata koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti.
Više u prilogu ove obavijesti.

VIŠE NA UNIN.HR


Andrea Kljaić nova predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Sjever

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora održanoj 14. lipnja 2018. izabrana je nova predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Sjever.

Andrea Kljaić, studentica druge godine preddiplomskog studija Novinarstva na Sveučilištu Sjever u Koprivnici obnašat će funkciju predsjednice SZ-a, a na funkciji će zamijeniti dosadašnjeg predsjednika SZ-a Višeslava Kirinića.

Nives Domjan, predstavnica preddiplomskog studija Tehnička i gospodarska logistika izabrana je za zamjenicu predsjednice Studentskog Zbora Sveučilišta Sjever.

Za predstavnike studenata u Senatu Sveučilišta Sjever izabrani su predstavnici po pojedinim studijima i Sveučilišnim centrima i to ukupno 5 predstavnika, a oni su: Andrea Kljaić, Nives Domjan, Nedeljko Bukovčan, Leona Vertuš i Juraj Ostović.

Za tajnika Studentskog zbora Sveučilišta Sjever izabrana je Anja Kralj, predstavnica studenata diplomskog studija Odnosa s javnostima.

Leona Vertuš, predstavnica studenata diplomskog studija Medijskpg dizajna, izabrana je za studentsku pravobraniteljicu Sveučilišta Sjever.

Kako je propisano Statutom Studentskog zbora predsjednik Studentskog zbora i njegov zamjenik istovremeno su imenovani predsjednikom i zamjenikom Skupštine Studentskog zbora.

 


Brucošijada 2017. uz Psihomodo pop, Eternal Blue i Buđenje

Iza nas je još jedna Brucošijada organizirana u suradnji sa Studentskim zborom Fakulteta informacija i organizacije i Studentskim zborom Geotehničkog fakulteta Varaždin.

Za dobru zabavu poprinuli su se predgrupa Buđenje, Eternal Blue i Psihomodo pop sa najvećim hitovima koji su se čuli iz balona dvorane Graberje.

Hvala svima koji su došli. Vidim se dogodine!

 


Studenti Sjevera na Školi medijske kulture dr. Ante Peterlić

Sjećate se prijavljivanja na Školu medijske kulture dr.Ante Peterlića sufinanciranu od strane Studentskog zbora?
Pročitajte kako su se studentica Katarina Hrabar i student Domagoj Lulić proveli i zašto je studentica Tamara Bregović odlučila ponovno pohađati školu.

https://www.unin.hr/2017/10/studenti-sveucilista-sjever-po-drugi-put-na-skoli-medijske-kulture-dr-ante-peterlic/


Doživljaji ukrajinskih studenata na Sveučilištu Sjever

Ukrajinski studenti graditeljstva Alina Dovhulia i Artеm Chystiakov otkrili su nam zašto vole studirati na Sveučilištu Sjever.

Više pročitajte u članku. http://pressedan.unin.hr/razmjena-erasmus-studenti-iz-ukrajinske-odesse-o-iskustvu-studiranja-na-sjeveru.html


Party “izvanredni ispitni rok”

Prvi zajednički party Mea Culpe i studenata Sveučilišta Sjever bio je pod nazivom “izvanredni ispitni rok”!

Studente je zabavljao Dj Nixou i Dj Zoka do kasnih sati.