Najavljen festival multimedije MOP 3

U prostorijama Sveučilišta Sjever u Varaždinu, predstavljen je festival MOP 3.  U svojem trećem izdanju koje će se održati od 22. do 24. svibnja MOP festival bogatim će programom promicati multimediju i digitalnu kulturu te okupiti studente, predavače, dizajnere, umjetnike i ostale kreativce koji će međusobno razmjenjivati znanja, povećati potencijale, educirati se i naravno družiti. Organizator MOP festivala je udruga MOP koju čine sadašnji i bivši studenti Sveučilišta Sjever, a festival je podržan od Sveučilišta Sjever i Studentskog zbora Sveučilišta Sjever.

Festival MOP3 su predstavili direktor festivala Fran Mubrin i tajnik Udruge MOP Igor Pičuljan.

-U četvrtak bi sve pozvao na otvorenje i predstavljanje postave Ivanina kuća bajki, u petak na blok predavanja gdje će biti zanimljivi predavači. Neću nikoga posebno izdvajati jer su svi jako dobri, a na našim stranicama se mogu vidjeti detaljne informacije. Tu je i party na Starom Gradu gdje ćete moći isprobati i neke svoje plesne pokrete uz digitalizaciju na zidu – rekao je Fran Mubrin pozivajući sve zainteresirane da se pridruže.

Riječi podrške festivalu  uputili su v.d. prorektor Sveučilišnog centra Varaždin, dr.sc. Damir Vusić i predsjednik Studentskog Zbora Sveučilišta Sjever, Siniša Medved.

Lokacije na kojima će se festival održavati su Palača Herzer, Scena Rogoz, Tvrđava Stari Grad i Kino Galerija.  

Sve informacije i bogat trodnevni program festivala pogledajte na www.mop-fest.com  

 

IMG_0460[1]