Osnivačka skupština Studentskog zbora Sveučilišta Sjever

Dana 27.3.2014. održana je prva i osnivačka sjednica skupštine Studentskog zbora Sveučilišta Sjever. Gotovo svi izabrani kandidati i njihovi zamjenici bili su prisutni na sjednici. Uvodnu riječ održao je v.d. prorektor za nastavu i studentska pitanja Doc. dr. sc. Vlado Tropša. Nakon kratke stanke i druženja pristupilo se glasanju za članove Predsjedništva, članove Senata te funkcije predsjednika, zamjenika predsjednika, tajnika i studentske pravobraniteljice.

Većinom glasova za predsjednika Studentskog zbora i ujedno i predsjednika Skupštine izabran je Siniša Medved. Zamjenik je Davor Tomšić. Za tajnika je izabran Hrvoje Selec, a za studentsku pravobraniteljicu Valentina Špoljarić. Članovi koji su izabrani za Senat su Maja Crkvenčić, Boris Micek, Dean Štrlek i Ivana Vasilić.

Članovi predsjedništva Studentskog zbora su: Mohamed El Sinnari, Maja Crkvenčić, Brigita Krog, Siniša Medved, Boris Micek, Mario Perić, Mirta Takač, Davor Tomšić i Filip Zdaček.

Uistinu je bilo veliko zadovoljstvo vidjeti kako su studenti iz Sveučilišnog centar Koprivnica i Sveučilišnog centra Varaždin vrlo brzo našli zajednički jezik i sastavili Studentski zbor.

Web
skupstina