AIESEC Varaždin predstavlja 8. po redu FOI CORE

Studentska udruga AIESEC Varaždin i ove godine organizira case study natjecanje FOI CORE (Creativity, Organization, Education) koje se održava na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

FOI CORE se već tradicionalno izvodi osmu godinu zaredom i sve je popularniji među studentskom populacijom u Varaždinu. Ovaj projekt kroz godine je omogućio mnogim poduzećima da se predstave i približe studentima te ih prikazao kao poželjne poslodavce. S druge strane, studenti su imali priliku pokazati se kao poželjna mlada radna snaga kreirajući zanimljiva i inovativna rješenja poslovnih slučajeva.

Prošle godine na projektu su svoje poslovne slučajeve predstavljala poduzeća GIT d.o.o., D MANAGEMENT d.o.o. i INTERA d.o.o., dok će se ove godine poduzeću D MANAGEMENT d.o.o. pridružiti DD3D d.o.o. i Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Studenti koji se žele okušati u ovom natjecanju mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici gdje mogu saznati i više o samim poslovnim slučajevima: http://tinyurl.com/FOICORE2014.

Svečano otvorenje projekta održati će se u utorak 22. travnja 2014. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (Pavlinska 2) u dvorani 10 s početkom u 8:30 sati.

Fond nagrada po poslovnom slučaju iznosi 4.000,00 kn, a više informacija o samom natjecanju i komunikaciji sa organizacijskim timom možete saznati na službenoj Facebook stranici natjecanja: https://www.facebook.com/FOICOREVarazdin.

 

foi